Procházky Prahou - Štefánková, Jana, 1921- (Albatros, 1987)
Ilustrované vyprávění o vývoji Prahy, jejích kulturních památkách a současné výstavbě zachycuje ve druhém vydání změny, k nímž v hlavním městě v posledních letech došlo.