Skalka - ozdoba zahrady - Kotek, František, 1841-1885 (Rostlinná výroba, 1971)
Soubor rad, jak postupovat při zakládání a osázení skalek, při pěstování a množení skalniček i jejich evidenci ve větších skalkách. Abecední popis nejdůležitějších, nejkrásnějších a nejvděčnějších odrůd tvoří druhou část příručky.