Punč přání - Ende, Michael (Arcadia, 1993)
Půvabný pohádkový příběh, kde havran a kocourek s pomocí svatého Silvestra porazí zlé magické síly a prolomí účinky čarovného punče. Knížka je plná tajemných kouzel, napětí a humoru.