Ani peklo, ani ráj - Howard, Linda, 1950- (Alpress, 2010)
Drea je oddanou milenkou krále podsvětí Salinase. Nechá se rozmazlovat a bez výčitek si užívá peněz, které pocházejí z obchodu s drogami. Konec idylky nastane dřív, než by čekala...