Můj život s Blondie - Klobouk, Jiří, 1933- (Mladá fronta, 2009)
Hrdina románu od mládí žije s rozpolcenou myslí. Vnímá sice skupečnost, dvakrát se dokonce ožení, ale zárověň po celou dobu plane láskou ke světoznámé pěvecké hvězdě, jako by byla jeho vyvolenou