Dar lásky - Garwoodová, Julie (Oldag, 1995)
Lady Johanna si vezme za muže obávaného válečníka MacBaina, který spravuje její statky ve Skotsku. Po roce života v drsném prostředí skotské Vysočiny si získá svojí dobrotou a statečností nejen příslušníky celého klanu, ale i lásku svého muže.