Neurozená hraběnka - Beverley, Jo, 1947- (Domino, 2013)
Jedenáctá kniha z cyklu Mallorenové. Catesbymu není osud právě nakloněn. Po nuceném odchodu z armády se nepohodl se starším bratrem, čímž si uzavřel přístup do rodového sídla. V zamyšlení kráčí ulicí a zahlédne skupinku pobudů, která přepadla mladou dámu. Pomůže Prudence v nesnázích a navíc ji sňatkem ochrání od arogantního snoubence. Takovýto neuvážený skutek by možná Catesbyho vznešená rodina přešla pouhým pokrčením ramen, kdyby se po náhlé bratrově smrti nestal hrabětem. Takový skandál - dědice rodového titulu a jmění má povít neurozená žena! Catesby a Prudence se sice ještě pořádně neznají, ale v nastalé situaci jim nezbývá nic jiného, než být jeden druhému oporou. A kdo ví, možná mezi nimi vzklíčí i láska?