Zuzanka a její přátelé - Savická, Stanislava; Couronne, Pierre (Junior, 1994)
Jak se Zuzanka podívala k moři i na břeh řeky, byla na horách a spala pod stanem, hlídala malého Ondřeje a pak se dostala do tajemného domu.