Sny ukryté v závoji - Marciano, Francesca, 1955- (Klokan, 2009)
Italská fotografka Maria je vyslána do válčícího Afghánistánu, aby zpracovala reportáž o dívkách, které jsou rodinami nuceny do sjednaných sňatků. V zemi, kde jsou životy žen v rukou mužů, čelí Maria obrovskému nebezpečí: už pouhé fotografování žen je tu velkým zločinem, který se krutě trestá