Bílá místa našich dějin : dozvíme se, jak to bylo doopravdy? - Bauer, Jan (Český ČAS, 2012)
Kniha předkládá osmadvacet příběhů z českých a moravských dějin, které spojují slova "bílá místa". Většinou vycházejí z hypotéz a domněnek vážených historiků a amatérských badatelů.