Co by se stalo, kdyby-- - Mrázková, Daisy (Baobab, 2012)
Nové vydání předposlední knihy ze série autorských bilderbuchů malířky a spisovatelky Daisy Mrázkové vychází v nové grafické úpravě a díky současným technickým možnostem i s lepšími reprodukcemi. Daisy Mrázková se umí skutečně podívat na svět dětskýma očima: tuto velkoformátovou knížku, jak sama říká, věnovala dětem, které ještě neumějí číst, a jejich rodičům ke společnému prohlížení obrázků a povídání nad knížkou.