Příhody pivařů - Mucha, Josef, ?- 2005 (Petrklíč, 2013)
Josef Mucha od svého mládí psal básně a také povídky. Nejvíce svého plodného života věnoval hudbě a myslivosti. Hrál na housle, trumpetu, lesní roh a také kytaru. Tento všestranný, pohodový a vždy usměvavý člověk napsal tuto humoristickou knihu, ve které se projevil jako vynikající pozorovatel vesnického života.