Drsný chlap - Brownová, Sandra (Ikar, 2013)
Dodge Hanley, bývalý policista, už několik let pracuje jako soukromý detektiv pro právnickou firmu Dereka Mitchella, jehož znají čtenáři z románu Ostrý střih. Dodge je osamělý vlk, navenek nepřístupný a drsný. O jeho soukromí nikdo nic neví, a už vůbec nikoho by nenapadlo, že v sobě nosí osudovou lásku, o níž se mu i po mnoha letech odloučení zdá. Najednou mu Caroline zavolá a požádá ho o pomoc pro jejich dceru Berry, která se dostala do nebezpečné situace. Dodgeovi se moc nechce, ale pocit viny mu nedovolí pomoc odmítnout.