Vlastní cestou - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Klokan, 1997)
Román z prostředí velkoměst a proslulých hotelových komplexů vypráví příběh úspěšné ženy, jejíž život náhle dostává s podivnou nemocí jiný směr.