Noci s ďáblem - Gruber, Václav, 1953- (Moba, 2013)
Marek Adamovský je zkušený a úspěšný chirurg, který se v cizině dozvěděl o překvapivé smrti svojí mladší sestry Veroniky. Vrací se domů do krajského města a postupně se ukazuje, že úmrtí mladé ženy je trochu podezřelé. Ve Veroničině bytě se potkává s její kamarádkou Klárou a spolu se snaží najít pravdu. Jakou roli sehrál tajemný léčitel? A jakou jeho žena?