Lichožrouti navždy - Šrut, Pavel, 1940(3.4.)Praha- (Paseka, 2013)
Třetí kniha série Lichožrouti (volně navazuje na "Lichožrouti" a "Lichožrouti se vracejí"). V úvodu závěrečného dílu pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče, se už dospělejší Hihlík a jeho přátelé Ramík, Kawa a Bumka se vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu nebezpečí než dosud...