Neúplná mozaika - Fieldingová, Joy, 1954- (Ikar, 1997)
Kate Sinclair, ač rodinná terapeutka a odbornice na mezilidské vztahy, zjišťuje, že její vlastní rodinný život se jí začíná rozpadat pod rukama. Všichni její blízcí mají zdánlivě neuvěřitelné problémy