Znám tvé tajemství : druhý příběh Chiary Bonelliové, moderátorky s paranormálními schopnostmi - Giacobini, Silvana, 1942- (Metafora, 2011)
Ve vlaku je nalezena mrtvola neznámé ženy a komisařka Giorginiová přizve na pomoc svou přítelkyni Chiaru, která má zvláštní dar. Vize, v nichž se mísí minulost s přítomností, jí někdy přinášejí odpovědi na nejrůznější záhady. Síť záhad opřádající tenhle případ je však téměř nemožné rozplést.