Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku : povídky - Hájíček, Jioí, 1967- (Host, 2014)
Dějištěm dvaceti povídek, které autor napsal v průběhu let 1995-2014, je jihočeský venkov. Setkáváme se tu s všednodenními lidskými mikrodramaty, příběhy vepsanými na plátno velkých dějin nebo jen zachycením nálady, životního pocitu či zkušenosti svérázných i zdánlivě obyčejných postav. Zvláštní místo pak zaujímají vánoční příběhy a povídky o vesnickém fotbale.