Hurá, jaro! - příloha : ozdoby a dekorace z papíru - Pedevilla, Pia (Topp. Materiál mix, 2007)
Jarní bytové dekorace z papíru plné jemných barev jsou umocněné půvabnými drobnostmi - sedmikráskami, pupeny růží či motýlky, můžete si vybrat ozdoby do květináčů či vkusné dekorace stolů, veselé obrázky do oken nebo přáníčko od srdce.