Dvojník - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 1999)
I když Stephanii po třináctiletém soužití opouští manžel kvůli mnohem mladší ženě, nevzdává se. Na neplánovaném výletu do Paříže se seznámí se sympatickým Peterem, přestože Stephanie v budoucnost jejich vztahu nevěří. Peter ji znovu vyhledá a prožijí spolu nádherné okamžiky. Když se však nečekaně objeví za jejími dveřmi poté, co údajně odjel na služební cestu, myslí si, že jde o žert, dokud jí nedojde, jak je to ve skutečnosti.