Hledá se Nemo : Dumbo (Egmont ČR, s.r.o., 2014)
Pojďte s námi do kouzelného světa pohádek ! V této knize najdete dvě z nich. První pohádka vypráví o malé korálové rybce Nemovi. Druhá pohádka je o Dumbovi, malém slůněti s obrovskýma ušima, které umělo létat