Hry pro rozvoj dětského mozku - Schiller, Pam, 1945- (Nápady - hry - tvořivost, 2010)
Mozkovou kapacitu dítěte mohou rodiče posilovat pomocí nejrůznějších aktivit, které přispívají k vytváření a dobrému fungování husté sítě nervových spojení. Nejde zdaleka jen o "trénování" logického myšlení, stejně důležité jsou například i různé smyslové zkušenosti, pohybové hry, vnímání hudby, humor, emoce apod. Každá kapitola podává v úvodu krátké vysvětlení, jak určité činnosti ovlivňují vývoj mozku a nabízí jednoduché a zábavné nápady a hry, které pomohou vytvořit dobré základy pro pozdější učení dítěte.