Malý pán na ženění - Wodehouse, P. G. 1881-1975 (Evergreen, 1995)
V románě populárního anglického humoristy musí bohatý mladý muž překonat odpor macechy své dívky, podivuhodné záliby jejího otce a další nepříjemnosti, než získá její ruku. Ve ztřeštěném příběhu ze života newyorské smetánky se vedle zmíněných osob uplatňuje výrazněji ještě papírový moralista a estét a policista, který touží stále někoho zatknout, aby mohl být povýšen