Maska - Stevensová Taylor (Knižní klub, 2017)
Vítejte zpět v drsném světě Vanessy Michael Munroové, nesmlouvavé lovkyně informací, a prožijte s ní další napínavý příběh - ověnčený mimo jiné čtenářskou Barry Award za nejlepší thriller roku 2016. Vanessa odlétá za Milesem Bradfordem do Japonska, aby si odpočinula a konečně se zbavila následků akce v Somálsku. Jejich pokus o společný život však razantně ukončí Milesovo zatčení a obvinění z vraždy. Vanesse nezbývá než se znovu vydat hledat odpovědi - i na to, jak daleko je ochotná zajít, aby zachránila muže, kterého miluje. A který ji právě zradil. Se schopnostmi stratéga a instinkty predátora se Vanessa pouští do dalšího boje za nalezení pravdy, ať jsou cena, protivníci i nebezpečí jakékoli