Žvanda a Melivo : cvičení na rozvoj slovní zásoby - Stará, Ester, 1969- (Knižní klub, 2013)
Dvě upovídané osůbky Žvanda a Melivo provází děti světem českého jazyka a seznamují je se zábavnými úkoly. Děti mohou v knížce vybarvovat, doplňovat, podtrhávat, spojovat, ale především by měly mluvit. Úkoly obsažené v knize nemají jediné možné řešení, právě naopak. Měly by sloužit rodičům jako námět na společné rozhovory a je možno je jakkoliv měnit a přetvářet. Interaktivní knížka si klade za cíl děti pobavit i poučit a je ideální pomůckou pro rodiče, kteří chtějí své ratolesti připravit co nejlépe na vstup do školy