Čuníkův neobyčejný deník - Stamp, Emer (MOBA, 2017)
Čuník nechce nic jiného, než lenošit a hrát si se svými kamarády Kačerem a Krávou a jíst pomyje. Protože pomyje jsou super, nejlepší a tááák dobroučké. Jenomže mu nic nikdy nevyjde podle plánu, a tak se mu pořád stávají úplné šílenosti. Proto si musel začít psát už třetí deník. Ano, Čuník je zpátky a tentokrát to bude vážně pozoruhodné! Můžete se těšit na zbrusu nová dobrodružství a čerstvou dávku čuníčtiny!