Každý má svou lajnu : o florbalu, prvních láskách a ceně vítězství - Dvořáková Petra (Host, 2017)
Sourozence Adama a Kateřinu pojí s ostatními nejen život na malém městě, společná škola a přátelství, ale především florbal. Trénují několikrát týdně a doufají ve vítězství v krajském poháru..