Těžká noc - Lanczová, Lenka (Víkend, 2019)
Po pětiletém vztahu následuje místo svatby rozchod a Erika je náhle opuštěná a nešťastná. Když se objeví nová láska, Erika musí vyřešit jisté malé tajemství a také vztah s budoucí tchyní..