Třídní šašek. Volte mě ! - Stanton Matt (Pikola, 2019)
Max je třídní vtipálek a neustále bojuje s panem učitelem Armstrongem. Proto ho velmi překvapí, když ho paní ředitelka Lovilová vybídne, aby kandidoval ve volbách na předsedu třídy. Max však není jediný, kdo se bude ucházet o tak prestižní funkci. Aby vyhrál, musí porazit několik velmi silných soupeřů včetně Abby Purcellové. Na pomoc mu proto přichází jeho nejlepší přítel Hugo a společně se chystají na největší kampaň Maxova života. Max není ani nejchytřejší, ani nejrychlejší, a už vůbec ne nejhezčí. Je ale neuvěřitelně vtipný. Vlastně to je možná nejzábavnější kluk, s jakým jste se kdy setkali. A to je talent, se kterým rozhodně zaboduje. A proto: Volte Maxe