Šmoula reportér - Peyo (Šmoulové, 2012)
Ve šmoulí vesničce se pořád něco děje a šmoulové si ani nestačí sdělovat všechny novinky. A tak jednoho ze šmoulů napadne vydávat vlastní noviny. Šmoula Novinář se do toho pustí s vervou, ale zdaleka netuší, jaká nebezpečí a tajemství novinářské řemeslo skrývá. A na vášnivé čtenáře deníku Šmoula DNES nestačí ani sám Taťka Šmoula. Šmoula Novinář se v touze po senzační reportáži vydá dokonce až do sídla samotného Gargamela!