Poutník, čarodějnice a červ : příběhy z Alagaesie I. - Eragon - Paolini, Christopher, 1983- (Fragment, 2019)
Už je to rok, co Eragon opustil Alagaesii, aby vyhledal vhodný domov k založení nové generace Dračích jezdců. Teď se potýká s nekonečnou záplavou úkolů: výstavbou pevnosti, dohadováním s dodavateli, hlídáním dračích vajec, jednáním s bojovnými urgaly a povýšenými elfy. Vytržení z každodenní rutiny však nabídne vidění Eldunarí, nečekaná návštěva a také vzrušující urgalská pověst, jež mnohé změní