Jestli mi uvěříš - Gillerová, Katarína, 1958- (Román (Motto, 2019)
Viki nastupuje do nové práce, snaží se zapadnout, vyrovnat se s nedávnými neblahými událostmi a svou zrušenou svatbou. Přitom musí zvládnout starost o svého synovce Romanka i problémy v práci. Zdá se, že na vztahy nemá ani pomyšlení, ale řízením osudu se v jejím životě objevuje muž z její minulosti a život se jí tak trochu zamotá