Kdy mám svátek? - Zatloukalová, Andrea (Krigl, 2011)
Knížka obsahuje 29 současně nejpoužívanějších českých jmen s přehledným kalendářem. Každé jméno charakterizuje vtipná básnička a ilustrace, učitelé a rodiče mohou děti naučit nejenom hezký a výstižný text, ale i písmenka, která děti poznávají a poté zakroužkují. A protože děti také rády vybarvují, jsou pro ně k tomu připraveny černobílé obrázky