Spi sladce : [když vás ovládne posedlost] - Abbott, Rachel, 1952- (Mladá fronta, 2015)
Když Olivia Brookesová ohlásí na policii, že se její manžel nevrátil s dětmi domů, obává se, že je už možná nikdy neuvidí. Má důvod strachovat se nejhoršího. Nejde o první tragédii, která Olivii v životě potkala. Nyní po dvou letech musí detektiv Tom Douglas v této rodině vyšetřovat znovu, tentokrát je to však Olivia, kdo se pohřešuje