Tatínkovy holčičky - Perry, Tasmina (Klokan, 2006)
Zámožný šlechtic lord Oswald Balcon, krutý a despotický otec, nešťastnou náhodou zemře a zanechá po sobě čtyři krásné dospělé dcery - nejstarší Venetii, Camillu, Cate a nejoslnivější Serenu. Díky svému původu a bohatství žijí dcery neustále pod bedlivým dohledem bulvárního tisku a společenské smetánky. Vyšetřování otcovy smrti však ukáže, že mohlo jít i o vraždu. Zabila ho nakonec některá z dcer?