Místo nejtemnější - Krentz, Jayne Ann (Baronet, 2005)
Historická romance z konce 19. stol. Odvážná Concordie přijme místo domácí učitelky a na odlehlém místě pečuje o čtyři osiřelé dívky. Místo je výhodné a dívky si ihned oblíbí. Záhy však vytuší, že jejich poručník plánuje cosi nekalého, a vymyslí důvtipný plán útěku. Doufá, že založením požáru odvrátí pozornost lidí, kteří je střeží. Ale únik se podaří pouze zčásti, nakonec musí sáhnout k násilí, aby dívky ochránila, a ještě přijmout pomoc neznámého muže, který se jí v kritickém okamžiku nečekaně zjeví po boku. Soukromý vyšetřovatel Ambrose zde shodou okolností prováděl své vlastní pátrání. V Londýně Concordie brzy pochopí, že se bez pomoci svého ochránce neobejde ani v příštích dnech. Ten, kdo jí i dívkám strojí úklady, totiž není nikdo menší než samotný král londýnského podsvětí, který je rozhodnut získat své svěřenkyně zpět za každou cenu