Blízko smrti - James, Peter, 1948- (Brána, 2015)
Čtyři mrtví, odcizená rakev, jeden pohřešovaný, ale žádná stopa, to je případ, který musí vyřešit sympatický hrdina detektivních románů Petera Jamese detektiv-superintendent Roy Grace.Blízko smrti je napínavé krimi s prvky hororového thrilleru