Dopisy Louise : odpovědi jsou ve vás - Hay, Louise L., 1926-2017 (Euromedia Group, 2020)
Autorka v knize odpovídá na dopisy čtenářů, kteří se na ní obrací s prosbou o radu v oblasti zdraví, lásky a partnerských vztahů, rodiny, kariéry či financí.