Ozbrojená žena : švédský rodinný thriller - Janouch, Katerina, 1964- (Mladá fronta, 2018)
Desátá kniha řady "rodinných thrillerů" v hlavní roli s porodní asistentkou Cecilií Lundovou. Na klinice, kde pracuje, dojde k násilné smrti mladého lékaře.