Nových 365 pohádek do postýlky - Ondroušková, Světlana, 1982-; Červený, Jan; Sikora, Roman (Disney (Egmont), 2022)
Sbírka krátkých pohádek s oblíbenými postavičkami z filmů od Pixar a Disney Enterprises.