Rozstřel - Brown, Sandra, 1948- (Euromedia Group, 2019)
Antologie jedenácti krimithrillerových povídek, jež jsou dílem smíšených dvojic, utvořených z nejúspěšnějších současných anglosaských autorů a autorek žánru. Doplněno stručnými medailonky a komentářem editora.