Žena, která věděla příliš mnoho - Campbell, Michele, 1962- (Mystery Press, 2020)
Mrazivý psychothriller. Connorova manželka Nina, kterou si vzal pro peníze, spáchala sebevraždu a on nyní může být šťastný se svou skutečnou láskou Tabithou. Jenomže Tabitha náhle zjistí, že na smrti Niny možná bylo něco podezřelého a začíná se bát...