Pohádkové pohromy! : Sněhurka - Colin, Fabrice, 1972- (Svojtka & Co., s.r.o., 2017)
Zlá macecha, krásná Sněhurka, sedm trpaslíků, ten příběh známe všichni. Jenomže kouzelné zrcadlo si občas neodpustí nějakou jízlivost a trpaslíci zase musí Sněhurce, která pomaleji chápe, důrazně domlouvat, aby nikomu neotevírala