Posílám to dál - Bílá, Lucie, 1966- (Došel karamel, s.r.o., 2020)
Autobiografické vyprávění české dvacetinásobné slavice o několika předcházejících letech jejího osobního i tvůrčího života. Publikace je bohatě prokládána fotografiemi.