Honička za Harrym Winstonem - Weisberger, Lauren, 1977- (Columbus, 2008)
Román z New Yorku na počátku třetího tisíciletí sleduje jeden rok v životě tří kamarádek, úspěšných mladých žen, odhodlaných radikálně změnit svůj dosavadní život.