Díky za vzpomínky - Ahern, Cecelia, 1981- (BB/art, 2009)
Joyce se po krevní transfuzi začínají vybavovat podivné vzpomínky na zážitky, které neprožila. Sympatický dárce krve Justin nic netuší, ale po řadě fantastických náhod se dvě osamělá srdce přece jen setkají.