Kouzelný rendlíček našich babiček : z pokladnice našich předků - Raduševa Herber, Renata, 1962- (Esence, 2021)
Stravování podle osvědčených praktik našich předků. Určeno zejména lidem s nadváhou, kteří chtějí zhubnout. Recepty, očistné kúry, půsty, vhodné potraviny.