Dům na pobřeží - Douglas, Louise (Vendeta, 2022)
Dramatický příběh manželského páru, který ztratil malého synka. Manželství se posléze rozpadlo. Nyní, po deseti letech, se bývalý manželský pár opět setkává. Stará sicilská vila, kterou společně podědili, ukrývá mnohá rodinná tajemství.