Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Rakušanová, Jarmila (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00742ma 2a2200217 454500
001 4271200000000409
005 20210813014623.0
008 0417s1983----xr ---------u-------cze-d
020 |c 25.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.5 
100 1 |a Rakušanová, Jarmila  |4 aut 
245 1 0 |a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /  |c Jarmila Rakušanová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní zemědělské nakladatelství,  |c 1983 
300 |a 238 s. 
653 |a zvěřina  |a recepty  |a kuchyně  |a zpracování  |a vyvržení 
910 |a BNG508 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 374  |d 374 
993 |0 0  |1 427120006482  |4 0  |6 6415_  |7 0  |9 374  |a 25.00  |b 0  |c 6482  |d 2002-04-17  |e 0  |f DOSP  |g 641.5  |h 25.00  |l DOSP  |r 2023-08-24  |t 5  |w 2021-08-13  |y KN