Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1983
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00742ma 2a2200217 454500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4271200000000409 | ||
005 | 20210813014623.0 | ||
008 | 0417s1983----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 25.00 Kč | ||
040 | |a |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.5 | ||
100 | 1 | |a Rakušanová, Jarmila |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / |c Jarmila Rakušanová |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní zemědělské nakladatelství, |c 1983 | ||
300 | |a 238 s. | ||
653 | |a zvěřina |a recepty |a kuchyně |a zpracování |a vyvržení | ||
910 | |a BNG508 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 374 |d 374 | ||
993 | |0 0 |1 427120006482 |4 0 |6 6415_ |7 0 |9 374 |a 25.00 |b 0 |c 6482 |d 2002-04-17 |e 0 |f DOSP |g 641.5 |h 25.00 |l DOSP |r 2023-08-24 |t 5 |w 2021-08-13 |y KN |